Саме це відчуваєш, коли приходиш у церкву недільного ранку. Посмішки, обійми, теплі слова, благословення… Божий дім готовий до зустрічі з Богом. І нехай ти не доспав чи залишив безлад вдома, збираючи сім’ю на служіння, прийшовши сюди, ти розумієш, що ти на святі.

Валерій Юрійович, пастор церкви, надихає щонеділі своїми проповідями, які, глибокі та водночас зрозумілі, з легкістю доносять до сердець Боже слово.

Новий рік розпочався новою серією проповідей на тему [НЕ] ПРОСТО ІСТОРІЇ, яка включає в себе 7 розповідей про [не]звичайних людей, що надихають, направляють та кидають нам виклик, а саме: Ісус Навин, Рут, Самуїл, Давид, Єзекія, Неємія та Естер.

На минулому служінні, 24 січня, члени та гості церкви прослухали проповідь про Рут та Ноемінь – історію про повернення втраченого. Це розповідь про віру та вірність, які вчать нас не опускати руки передвчасно.

 

Ілюстрація з Біблійної листівки публікації Providence Lithograph Company, 1907

Також, церква привітала і благословила нових членів церкви – троьх братів, які прийняли водне хрещення 19 січня цього року. Після служіння їх поздоровили смачним тортом та пирогом з яблуками.

 

Володимир та Тетяна Батурські подарували присутнім дві пісні у своєму виконанні.

 

Після молитви за дітей розпочалась дитяча недільна школа.

 

 

 

 

 

Дякуємо нашій сестрі та фотографу від Бога Ані Ільницькій за чудові фото!

                            Чекаємо Вас у нашій церкві наступної неділі, о 10:00, щоб розділити з Вами свято Божої присутності!