18 лютого у приміщенні Ірпінської міської бібліотеки відбувся круглий стіл на тему «Сильна родина – сильна Україна». Захід був організований та проведений за активної участі Міжконфесійного християнського об’єднання Приірпіння, активним членом якого є церква «Філадельфія».

Представники міської влади, релігійних громад та активісти обговорювали заходи та стратегію співпраці органів місцевої влади та релігійної громадськості, які будуть спрямовані на укріплення та поширення традиційних християнських цінностей в нашому регіоні.

 

Вивчали позитивний досвід такої співпраці ГО «Духовність» з міста Бровари. Позитивним  є факт, що за одним столом у дусі абсолютного порозуміння і християнського братерства працюють Православна, Греко-католицька, баптиські і євангельські церкви регіону. Представники влади пообіцяли активну підтримку і сприяння  майбутнім заходам спрямованим на зміцнення родини та вихованню дітей, які будуть проводити церкви регіону.

 

Від церкви «Філадельфія» у круглому столі прийняв участь пастор Валерій Секісов, та з доповіддю на тему негативних правових наслідків «фактичних шлюбних відносин» виступив Вячеслав Товянський.

 

За результатами круглого столу «Сильна родина – сильна Україна» прийнята резолюція, що окреслює подальші напрямки сімейної політики та заходів спрямованих на поширення традиційних християнських цінностей у приірпінні.