13-го лютого в церкві «Філадельфія» міста Ірпінь відбулася третя жіноча зустріч. Вона дещо відрізнялось від двох попередніх своїм форматом, адже проходила у формі поклоніння.

Спікер Валерія Секісова розкрила своє бачення поклоніння. На її думку, поклоніння – це не лише спів та молитва в церкві, але все наше життя у відвертому спілкуванні з Богом. Таке бачення теми торкнулося сердець сестер і налаштувало їх на подальше пісенне та молитовне прославлення.

 

Гостею служіння була Юлія Шутенко - солістка чудового християнського гурту "Кроки", яка зачарувала присутніх своїми піснями.

 

Насолодившись спілкуванням з Господом, сестри об’єднались в невеликі групи, щоб обговорити особисті проблеми кожної та помолитися одна за одну, адже «багато може посилена молитва праведного».

Cестри зачитували місця з Біблії, ділились своїм баченням, а потім всі разом молились. Деякі теми стали досить несподіваними, наприклад, відвага і правдивість перед Богом. Не оминули увагою проблеми виховання дітей, а також питання вдів та сиріт.

Наостанок, поздоровлення отримала сестра Любов Василівна, у якої саме в цей день був День народження.

 

До наступних зустрічей!