«Міжнародний благодійний фонд «Час служити» - це благодійна організація, керівниками якої є Андрій та Тетяна Шпигунови - члени церкви «Філадельфія». БО «Час служити» була зареєстрована в 2014р на Київщині.

Метою організації є надання гуманітарної допомоги та підтримки соціально незахищеним верствам населення, а саме дітям, дітям-сиротам, малозабезпеченим та багатодітним сім’ям, а також людям з інвалідністю.

На сьогодні «Час служити» здійснює ряд проектів в різних містах України:

  1. Проект «Я зможу» направлений на підтримку прав жінок, а саме проведення семінарів і навчання жінок для їх подальшого працевлаштування. Цей проект проходить в містах Львів, Ужгород, Херсон, Харків, Кривий Ріг.
  2. Окремий напрям роботи проекту «Я зможу» - проведення тренінгів зі здорового способу життя та правам людини для дівчат-підлітків. Такі тренінги організовано в Харкові та СМТ Білозерка Херсонської області.
  3. Проект «Гуманітарна допомога». В цьому проекті лікарні та реабілітаційні центри отримують інвалідні візки, ходуни, медичне обладнання та меблі.
  4. Проект «Різдвяний фестиваль». На різдвяні свята діти та дорослі отримують подарунки із Шотландії. Подарунки отримують діти та дорослі - переселенці, малозабезпечені, із сільської місцевості, з інтернатів да дитячих будинків в різних містах України.
  5. Проект «Літні табори». З 2015 року такі табори організуються в Карпатах та під Полтавою. На відпочинок запрошуються діти з інтернатів, дитячих будинків, малозабезпечені, діти із зони АТО, діти-переселенці, із сільської місцевості та діти з інвалідністю.
  6. Проект «Крок за кроком». У школах для підлітків проводяться заняття зі здорового способу життя, правам дитини, профілактики ризикованої поведінки. Головна мета таких занять – навчити дітей бути відповідальними за свої вчинки, критично мислити, робити свідомий вибір, бути стійкими до агресивного зовнішнього середовища.
  7. Також «Час служити» поширює християнську літературу та брошюри.

«Гуманітарна допомога»

 

 

«Різдвяний фестиваль»

 

«Крок за кроком»

 

«Я зможу»

 

«Я зможу»

 

«Літні табори»

 

Добровільні пожертвування на підтримку БО «Час служити» можна перерахувати за наступними реквізитами:

БО МБФ «Час служити»

ЄДРПОУ 39507442 р/р 26009052743797 в Печерській філії ПАТ

Приватбанк МФО 300711

Призначення платежу: Добровільне пожертвування