Життя церкви

Різдво для військових

Різдво для військових
17.12.2023

Ми всі це зробили! Понад 120 персональних подарунків для наших захисників на цьому тижні відправляться у підрозділи!

Хрещення 2023

Хрещення 2023
06.06.2023

В нашій церковній сім'ї сьогодні неймовірне свято! Ми були свідками нового народження чотирьох дітей Божих - Інни, Павла, Катерини та Ніни. Подія особлива ще й тому, що дуже особливий період історії проживає наша церква і наша країна. З Божою поміччю, ми протиставляємо смерті - життя, а суму - радість. Вітання брату та сестрам з таким важливим кроком! Раді бути поруч і служити далі разом! Слава Богу!

Що ми робили весь рік війни?

Що ми робили весь рік війни?
27.05.2023

Минулої весни, напередодні Пасхи, ми були розпорошені по всьому світу, мріяли про те, що будемо робити, коли закінчиться війна (багато обійматись, планувати служіння, організовувати табори, ретрити і т.д.)
 
На жаль, війна досі триває, але цей рік показав, що Бог буде з нами завжди.
Шлюб та сім'я як їх задумав Бог

Шлюб та сім'я як їх задумав Бог
14.02.2023

Не існує ОДНОГО дня закоханих. Як і не існує ІДЕАЛЬНИХ стосунків та ІДЕАЛЬНИХ людей. Але існують правила, які встановив Бог, щоб стосунки між людьми були успішними. Це дисципліна, щоденна праця між чоловіком та жінкою, які дають прекрасні плоди.
Сьогодні ми підготували для вас ексклюзивний матеріал по стосунках у шлюбі (та до нього), які допоможуть вам по-новому глянути на свою сім'ю і при потребі змінити пріоритети.