5 листопада, дитячі клуби Piece Of Cake та ФаСоль організували свято Подяки для дітей та їх батьків. Це був чудовий вечір, на якому маленькі учасники клубів продемонстрували батькам свої досягнення і отримали масу задоволення від виступу, спілкування з батьками та вчителями, ярмарку знань та солодкого столу!

На початку вечора, вчителі привітали дітей та бітьків зі святом та сказали декілька слів про клуби, які вони проводять.

Згодом, діти обох груп клубу англійськох мови Piece Of Cake заспівали по одній пісні: "Hello" та "The More We Get Together". А старша група музичного клубу ФаСоль виступила з декількома театральними номерами та піснями. Була також музична імпровізація, де діти разом з батьками були задіяні в музичній грі. Також, учасники групи прославлення церкви виступили з піснями "Віднови мене" (Анатолій Погребний та Софія Федорчук) і "Сім'я" (Крістіна та Даніїл Сайкови).

Найбільше діти чекали на ярмарок - протягом навчання на англійському клубі діти "заробляють" наліпки за участь і обмінюють їх на подарунки на ярмарку знань. Було вирішено, що з наступного уроку вчителі теж будуть отримувати наліпки, щоб брати участь в ярмарку разом з маленькими клубівцями (адже це неймовірний фан і час для бондінгу)! 

Коли подарунки були розібрані, дітей та дорослих чекав солодкий стіл, дбало спланований організаторами: американські брауні та скони з корицею від міс Лоріенн, різнокольорове желе від міс Оленки, домашній холодний чай з фруктами та м'ятою від міс Олени та багато іншого!

Свято вдалося! Місяці підготовки та допомога волонтерів в усьому сприяли успіху! Втомлені та щасливі, всі пішли додому з подарунками і прекрасними спогадами... До наступних зустрічей!