Все почалсь в 2015 році з мрії... А згодом два вчителі-волонтери організували для близько десятка дітей англійський та музичний клуби, де в малят була можливість не лише слухати, але й брати активну участь у вивченні музичних інструментів та англійських слів. Ентузіазм вчителів передавався як дітям, так і їх батькам, і разом вони всі провели не один вечір. Зараз клубам церкви Філадельфія вже йде четвертий рік. Команда виросла до дев'яти людей, а кількість дітей - до 25!

Трохи спогадів...

За три роки істування клуби провели безліч цікавих зустрічей для дітей, як наприклад - з музикантами. Були сімейні вечори і хенд-мейд вироби, свята Подяки та Різдва, ярмарки, дні країн (США, Канади, Великобританії...), до десятка концертів, багато музики, англійської та творчості, і навіть свій власний музичний кліп!

 

 

Команда сьогодні

Все починається з людей. Одна людина може змінити багато, та ціла команда - це сила! Зараз на клубах працює дві групи: 8-10 років та 10-12. Заняття - це завжди англійська + музика або мистецтво. Часто всі три напрямки пересікаються і тоді ми співаємо англ. пісень, малюємо під класичну музику чи вчимо англ. слова в малюнках. Ми святкуємо дні народження, організовуємо свята (наступне вже 18 листопада - День подяки) і просто веселимося. Наша місія - надання якісних та доступнх знань дітям в християнській атмосфері любові та професіоналізму. Є мрія зняти ще один кліп...Зазвичай з неї все і починається.

Софія Федорчук, англ. мова

Кристина Сайкова, музика

Вероніка Погребна, мистецтво

Оленка Преварська, помічник (англ)

Міла Долгова, помічник (адміністрування)

 

Софія Сайкова, помічник (музика)

Лоріенн Матчак, англ.мова

Вікторія Алєксєєва, англ.мова

 

Андрій Алєксєєв, англ.мова

Команда з пастором церкви Валерієм Секісовим

Далі буде...