Щойно завершився церковний літній табір для дітей під назвою The Hunt, який проходив у Закарпатті поблизу Мукачево 11-18 липня. Більше 80 дітей та близько 40 волонтерів провели незабутні 8 днів разом у неймовірному ритмі чудово продуманої та професійно спланованої програми.

Спортивні ігри, біблійні уроки, станції по інтересам, розважальні вечори, походи, танці, вогнище, басейн та багато-багато іншого. Команда з Америки проводила уроки англійської, а також щовечора перед сном спілкувалася з дітьми та молилася разом з ними. Чудові вихователі вчили дітей бути сміливими, дбати про друзів, працювати в команді, не опускати руки, вірити в свої сили і завжди надіятись на Бога. Команда організаторів продумували цікаві конкурси та змагання, танцювальні батли, вчили плести браслети, проявляти таланти на сцені та підтримувати чистоту скрізь і завжди. Щоранку діти слухали біблійну історію та аналізували її разом, вчились молитись за інших, славили Бога піснями. Діти плакали і не хотіли покидати табір та своїх нових друзів, малих і дорослих. 

Величезна подяка благодійній організації Час Служити за колосальну допомогу в проведенні табору! Дякуємо кожному волонтеру за участь, а також фінансову та молитовну підтримку.

 

 

 #TheHuntCamp2019