В суботу, 8 липня 2017 року, церква, родина та друзі попрощались з Анатолієм Заікіним. Недільне служіння було присвячене спогадам та свідченням, пов'язаними з життям, ділами та вірою цієї прекрасної людини.

Люблячий, вірний своєму слову, завжди усміхнений, перший готовий допомогти, улюблинець дітвори.... Ці та інші слова звучали в пам'ять про Анатолія Заікіна під час прощання з ним у суботу та на ранковій проповіді в неділю. Брати та сестри поділились своїми спогадами про Анатолія і те, як він вплинув на їхнє життя. Всі говорили про його відкрите серце до людей навколо і про його любов до обездолених дітей з інтернатів, життя яких він хотів і змінював накраще, разом з дружиною Світланою, за додомогою наставництва. Наприкінці служіння, діти з недільної школи подарували Світлані листівки зі словами підтримки та співчуття.

Анатолій любив Бога і ближнього, і ця любов виливалась у його діла. Досі важко повірити, що його вже немає з нами, але ми з легкістю можемо повірити в те, що він на небі зі своїм Отцем.

 

Любимо, пам'ятаємо, сумуємо...