Ми всі це зробили! Понад 120 персональних подарунків для наших захисників на цьому тижні відправляться у підрозділи!

Коли ми планували проєкт "Подаруй Різдво", то хотіли зібрати бодай 50 комплектів, а коли цифра перевалила за сотню вкотре переконались, що українці найкращі. Всього цього не було б без кожного хто долучився гривнею, часом і ресурсами. Ліки, солодощі, імбирно-медово-лимонні суміші, теплі шкарпетки, засоби гігієни, енергетичні батончики, батарейки, мишоловки, листи та малюнки - кожна коробка була наповнена найкориснішим для наших захисників та захисниць!
 
Хочемо висловити особливу подяку студентам та викладачам ВСП "Ірпінський фаховий коледж НУБіП України" за проактивність і збір всіх необхідних компонентів для подарунків. З вашою допомогою було укомплектовано кілька десятків подарунків та окремо Людмила Клименко за організацію.
 
Дякуємо за надані чай та теплі шкарпетки, які зігріватимуть наших воїнів БО "Фундація добрих справ" та особисто Esperanza Filimonova Skripka за подарований блендер, завдяки якому змогли зробити імбирно-медово-лимонні суміші.
 
Дуже вдячні Tanya Protsenko за надання горіхів та вологих серветок. Вдячні Олександрі Валевич-Римарева за забезпечення складових для імбирно-лимонно-медових сумішей, а саме за закуплену тару, імбир та лимони та окрема вдячність Ольга Осовая за допомогу закупки на базі.
 
Дякуємо Юрій Чорноморець за мед, який був використаний для імбирно-лимонно-медових сумішей, які ми вкладали у кожен подарунок. Вдячні Olga Gnatiuk за комплектацію подарунків і організацію збору необхідних складових в Astor School Irpin, а також всім учням і батькам, які взяли участь.
 
Надзвичайно вдячні Ксюші Заболотній за забезпечення теплими вовняними шкарпетками ручної роботи та доповнення подарунків смаколиками. Вдячні Лилії Озеровій за надісланий зі сталевого Харкова укомплектований подарунок. Дякуємо за донати на комплектацію подарунків Ilona Cherneychuk.
 
Дякуємо кожному і кожній, хто донатив на нашу банку "Подаруй Різдво", де ми змогли зібрати 16 500грн. За ці гроші ми докупували позиції, яких бракувало, а саме ліки та мишоловки.
 
Дякуємо спільноті Церква Філадельфія, м. Ірпінь, які самостійно укомплектували кілька десятків повноцінних коробок-подарунків та окрема подяка волонтерській команді церкви, яка вже рік тричі на тиждень виготовляє енергетичні батончики та лимонно-імбирно-медові суміші.
 
Дякуємо кожному жителю Ірпінської громади, який так чи інакше доклався до створення цього різдвяного дива. Та окрема подяка медіа "Суспільне.Культура" за зйомку сюжету про нашу волонтерську команду і проєкт "Подаруй Різдво".
 
Все вже поїхало туди, де найбільше потрібна надія. Різдву бути!