5-го січня церква Філадельфія приймала в своїх стінах особливих гостей – діточок! Саме для них було влаштоване святкування Різдва Христового. Більше 50 дітей почули про справжнє значення Різдва і його Іменинника – Ісуса.

Свято розпочалося з ігор, направлених на знайомство, щоб маленькі гості відчули себе як вдома та налаштувались на веселощі.

 

 

Потім члени церкви показали різдвяну виставу про бабусю Христину, яка чекала в гості на Різдво Ісуса. Поки вона Його з нетерпінням виглядала, троє нужденних попросились до неї в дім: замерзлий юнак, якому бабуся дала відігрітись біля вогнища; хлопчик, що загубив останні гроші на хліб, і бабуся його виручила; сирітки, яких вона нагодувала. Та сам Ісус, здавалося, забув її та не прийшов. І вже коли бабуся Христина засумувала, вона почула голос Ісуса, який сказав їй, що Він вже був у неї в гостях тричі за цей вечір і, приймаючи цих нужденних, бабуся допомогла саме Йому. Цьому нас і вчить Ісус:

«Поправді кажу вам: що тільки вчинили ви одному з найменших братів Моїх цих, те Мені ви вчинили».

(Від Матвія 25:40)

 

На зміну спокійному перегляду вистави прийшли рухливі та шумні ігри, конкурси та хороводи.

 

 

 

 

Наприкінці свята дітлахи смакували домашнім печивом і фруктами, а також брали участь в майстер-класах по створенню різдвяних ангелів та зірочок. Ну і звичайно – подарунки, яких всі з таким нетерпінням чекали.

 

 

 

З Різдвом Христовим!

«...ось з'явивсь йому (ав.-Йосипу) Ангол Господній у сні, промовляючи: Йосипе, сину Давидів, не бійся прийняти Марію, дружину свою, бо зачате в ній то від Духа Святого. І вона вродить Сина, ти ж даси Йому йменна Ісус, бо спасе Він людей Своїх від їхніх гріхів. А все оце сталось, щоб збулося сказане пророком від Господа, який провіщає: Ось діва в утробі зачне, і Сина породить, і назвуть Йому Ймення Еммануїл, що в перекладі є: З нами Бог».

(Від Матвія 1:20-23)