27 грудня церква "Філадельфія" вперше огранізувала передріздвяний вечір творчості для сімей, де батьки разом з дітьми провели чудовий час за спільним створенням новорічного віночку та свічки, а також послухали коротку презентацію про сімейні цінності та насолодились виступом дітлахів з піснею "Тиха ніч".

Зазвичай клуби для дітей та дорослих проходять у церкві окремо, та цього разу організатори вечора вирішили подарувати сім'ям 2 години позитивного досвіду за приємною спільною справою - handmade творчістю до Різдва та Нового року.

Вечір розпочався піснею "Тиха ніч" у виконанні учасників музичного клубу "ФаСоль", який церква проводить вже з вересня. Дітлахи не лише співали, але й грали на музичних інструментах, таких як ксилофон, трикутник та дзвіночки.

 

Далі в програмі вечора була коротка презентація на тему "Сімейні традиції". Керівник дитячого служіння Олена Товянська розповіла як важливо створювати у своїх сім'ях традиції, адже саме вони дарують спогади на все життя, зміцнюють сімейні стосунки, дають дитині відчуття захищеності, а також допомагають їй зрозуміти, що вона власноруч може робити цей світ кращим.

 

Все створене своїми руками - особливе. Сьогодні можна купити будь-що та на будь-який смак і гаманець, але річ, створена разом з мамою й татом у теплій атмосфері любові та сміху - безцінна! Напевне саме тому віночки з ялини, шишок, горіхів та апельсинів вдалися на вечорі такими особливими! А свічки із натуральної вощини гармонійно доповнили композицію, яка прекрасно підійде до різдвяного столу.

 

 

 

 

Перший сімейний вечір творчості у церкві, здається, сподобався усім. Сім'ї понесли додому свої handmade вироби, але найголовніше - батьки і діти отримали радість від спілкування один з одним, приділивши своїм найдорожчим час та увагу, чого нині нам так часто бракує.