"Тато може" - саме під такою назвою в церкві розпочато флешмоб, метою якого є залучення татусів до педагогічного процесу у недільній школі та мотивації брати активну участь у вихованні дітей.

"Привчай юнака до дороги його і він як постаріється, не уступиться з неї". Приповісті 22:6

Ми знаємо, або інтуїтивно здогадуємось, що важливі речі в сім'ї сприймаються та засвоюються дитиною, коли вона чує їх і від мами, і від тата. Отримуючи однакове повідомлення, вказівку, прохання, пояснення, правило або модель поведінки від обох батьків, дитина сприймає це як істину. Як те, до чого варто дослухатися, що потрібно наслідувати.

Так само важлива чоловіча участь на рівні з жіночою у духовному вихованні дітей в церкві. Підсвідомо діти більше довіряють та надають ваги тим істинам, які вони чують і від учительки, і від учителя.

Чоловіки неймовірно творчі у підготовці та проведенні уроків недільної школи. Діти були в захваті від кожного кроку: вони працювали з радіоконструктором, вивчали різні фізичні властивості речей через фокуси, грали в цікаві ігри. Також, татусі брали активну участь у проведенні церковного літнього табору. Хто б ще навчив дітей грати у бейсбол або стріляти із лука, чи провів їх по мотузковій дорозі?

Наш флешмоб не закінчено - впродовж усього року татусі братимуть участь у проведенні недільної школи. Ми запрошуємо приєднатися і вас! #тато_може

 

 Ілюстрація: http://www.brandpackaging.com/authors/1903-david-lemley