18 березня запам'яталось членам та гостям ц. Філадельфія теплою та святковою зустріччю для жінок, темою якої був вірш з Псалму 45 "Вся оздоба царської дочки усередині..." (Пс.45:13)

Розпочалася зустріч з гарних фото та знайомства. Було дуже приємно бачити не лише мам, але й їхніх донечок!

Чарівна ведуча Вероніка Чепель прекрасно справилась з завданнням - організовано та з душею провела зустріч, мета якої не лише надихнути жінок та розповісти їм щось нове та цікаве, але й надати кожній можливість поспілкуватись одна з одною, а головне - з Богом.

Першою частиною жіночої зустрічі було слово від Сергія Сайкова та прославлення.

Організатор заходу Катерина Неділько продумала всі деталі для того, щоб свято вдалося, і жодна з жінок не залишила його, не відчувши себе донькою Царя.

Наприклад, приємним сюрпризом були троянди, які подарували жінкам чоловіки.

 

Також, співак Андрій Варежников з церкви "Нове життя", м. Київ, подарував присутнім свої чуттєві пісні.

 

Особливий гість зустрічі, християнський психолог, Надія Ширий, провела семінар на тему "Ненасильницьке спілкування", під час якого розповіла про основу здорових стосунків - комунікацію. Надія поділилась, що ненасильницьке спілкування вчить такій комунікації, яка дозволяє правильно доносити інформацію до співрозмовника, не створюючи конфліктів. Матеріал для семінару був використаний зі вчення американського психолога Маршала Розенберга, засновника Методу ненасильницького спілкування.

Наприкінці зустрічі була молитва за потреби, за фінанси та за іменинниць. Наступна жіноча зустріч вже запланована на квітень.

 

 Відеосюжет від CNLNEWS