3.02 у ц Філадельфія відбулась жіноча зустріч. Темою були слова з книги пророка Єремії 31:3 "Здалека Господь з'явився мені та й промовив: Я вічним коханням тебе покохав, тому милість тобі виявляю!" Це було надзвичайне свято, жодна дівчина (саме так люблять називати одна одну красуні) не вийшла розчарованою чи порожньою. Такої кількості учасників жіноче служіння церкви ще не приймало (більше 50). Панувала атмосфера любові, тепла та Божої присутності. Як сказала одна з гостей: "Таке враження, що все робилося заради мене і для мене".

Нікого не оминула увагою ведуча свята - Олена Сайкова. Благословити зустріч та поділитися вітальним словом прийшов пастор церкви Валерій Секісов. І звичайно, чудова Рита Федорчук, без якої важко уявити жіночі служіння церкви. 

Спеціально запрошеним спікером була Оксана Найдич - відповідальна за жіноче служіння по Київській області, магістр богослів'я. Цього разу вона ділилась своїм власним свідоцтвом. А що може торкатися сердець сильніше, ніж реальна дія Бога у житті християнина?

Невід'ємною частиною зустрічі були подарунки. Вже традицією стала чергова нова книга з жіночого служіння у домашній бібліотеці. Цього разу Бог побудив двох дівчаток підготувати і інші подаруночки, які послужили особливим проявом любові нашого Небесного Батька.

Привідкрити завісу у світ мистецтва нам допомогла наша художниця та фотографиня - Вероніка Чепель у новій рубриці. Вже по іншому відтепер ми споглянемо на картини Ван Гога та Леонардо до Вінчі. Оглядаючись назад, розуміємо, як приємно, коли все організовано до найменшої дрібниці... і ще краще, коли воно сповнене Божою любов'ю та благодаттю.

Цього разу всі пазли склалися у надзвичайно красиву картину, написану самим Творцем для кожної дівчинки.

Дякуємо кожному служителю, волонтеру та організатору за свято!

Оленка Преварська

 

,

 

ВИДЕО