Хто обирає чесний шлях, іде безпечно (Приповісті 10:9).
2го жовтня в церкві відбулася жіноча зустріч, де обговорювалася тема «Нагорода за чесність». В центрі було слово ‘integrity’, що означає чесність, цілісність та чистота, і часто зустрічається в Біблії. Це антонім до слова «лицемірство», і про обидва поняття багато говориться в Слові Божому.
 
Дівчата зібралися послухати про те, як жити в цій чесності, отримати практичні поради, почути історії з життя ті зрозуміти навіщо це взагалі потрібно.
 
Вікторія Алєксєєва виділила три основні значення слова ЧЕСНІСТЬ. Одним з них було наступне. Чесніть (integrity) – це коли ви скрізь і завжди однакові. Коли у вашому житті є цілісність, як територіальна цілісність країни. Коли ви не розділяєте своє життя на шматки «пирога»: дім, церква, робота, сім’я і тд. Дуже багато цікавого почули та обговорили.
 
Рита Федорчук говорила на тему честі, розповідала багато прикладів з життя та молилася за всіх дівчат. У Рити Анатоліївни неймовірний досвід служіння і стільки ж багато свідоцтв. Вона також є лідером молитовного служіння в церкві, і її молитви – це завжди благословення для присутніх.
 
Ще однією приємною і важливою частиною зустрічі було спілкування та кавування. Не так часто є можливість дівчатам просто приділити час собі, не відволікатися на дітей і бути присутньою тут і зараз. Отримати слово від Бога, позитив від спілкування та натхнення від неймовірного прославлення.
 

Фото: Анна Ільницька