Урок - це весело. Урок - це взаємодія. Урок - це практичні знання. Урок, в кінці кінців, це позитивний досвід, який залишає приємний присмак надовго, а, можливо, й на ціле життя. Саме такими бачать занняття вчителі англійського клубу "Piece Of Cake". 19.03 в клубі пройшов День США, на якому діти поринули в атмосферу цієї країни - географія, історія, культура, спорт, розваги, кухня тощо.

Лоріенн Матчек, американка за походженням і часта гостя клубу, розповіла про прапор США, його зірочки та смужки, а також сама заспівала гімн Америки. Діти згадали і гімн України. "Чужого навчайся, свого не цурайся!"

Гімн також звучав у виконанні Уітні Хьюстон - запис 1991 року, де Уітні співала гімн перед початком суперкубку. Міс Віккі намагалась підспівувати :)

Було дуже цікаво порівняти розміри України та США на карті. Штат Техас, наприклад, лише трохи менший за всю Україну!

Дітки переглянули декілька відеороликів про США, дізнались скільки і які саме штати існують, їх кліматичні умови, символи та особливості. Найцікавішим - було поглянути на Дісней Ленд!

Та найбільше, напевне, запам'ятався бейсбол! Цей національний американський вид спорту сам завітав до нашого класу - під керівництвом тренера Андрія Алєксєєва. Шлеми, бити, м'ячі та рукавички заповнили кімнату і викликали захват у pieceofcake-івців. Кожен мав змогу приміряти, жбурнути, відбити, зловити - відчути себе справжнім бейсболістом! Для багатьох бейсбол - це новинка, для деяких же діток з клубу - це не перший досвід, так як вони вже займаються бейсболом з Андрієм в Ірпені.

 

 

Звичайно ж були подарунки! Корони Статуї Свободи від художниці Вероніки Чепель прикрасили розумні голівки дітей і замість одної статуї у нас уже було 12!

На останок - традиційне американське печиво з шоколадом (chocolate chip cookies), зроблене руками Лоріенн, і молоко. За корони, тобто за вуха, не відтягнути!)

До наступних зустрічей!

 ц. Філадельфія

Фото: Вероніка Чепель