Саме так ми вітаємо один одного під час одного з найбільших християнських свят — Пасхи або воскресіння Господнього.  Це свято охоплює все наше життя: Христос помер за мій гріх, тому Бог пробачає моє минуле; Він воскрес, тому  і живе зі мною сьогодні; Ісус  дав нам спасіння, тому у мене є майбутнє.

Пасхальне богослужіння завжди особливе, сповнене передчуттям того  надзвичайного дива, яке сталося більш ніж 2000 років тому, яке продовжується сьогодні  в житті кожного віруючого, і яке відбудеться, коли ми зустрінемо Христа.  Глибину цієї події важко збагнути! Але цього року наші учні недільної школи та їх наставники допомогли нам у цьому, адже театральний подарунок, який вони підготували для церкви, з допомогою простого лаконічного сюжету та щирій грі наших діток  передав глибокий зміст християнської надії. Крім театрального подарунку вони ще розповідали вірші та заспівали чудову пісню.

Святкування воскресіння нашого Спасителя продовжилося 2 травня великим церковним пікніком.  Це було справжнє свято для великих і малих. Серед великого розмаїття веселощів і розваг кожен знайшов щось цікаве саме для себе. На подвір'ї було протягнуто канатну трасу, крім цього, були і настільний теніс, і волейбол і багато інших розваг.

 

Вчителі недільної школи разом з молоддю спеціально для діток підготували програму, де вони могли не тільки повеселитися, а й дізнатися, що саме ми святкуємо в пасхальний день.

 

Яке свято без музики та співу? Тому ми і співали, і слухали пасхальне вітання пастора церкви,  а також куштували смачний плов на кострі, ковбаски-гриль та багато інших смаколиків. Свято було сповнене радості та дружнього спілкування! Щира вдячність усім, хто зробив це свято таким яскравим!

 

Автор: Т.О.

ц. Філадельфія

Илюстрація: https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/736x/d2/6c/d7/d26cd7f20ce0ffb3b1882042c81603f5.jpg