Вперше цього літа, у стінах церкви Філадельфія, відбувся 3-денний літній дитячий табір, до якого завітало близько 20 дітей. Час пройшов не лише весело, але й корисно. 

«Пустіть дітей приходити до Мене.» - казав Христос.

В наші дні так важливо не забувати про найменших, але таких дорогоцінних в Божих очах. Важливо шукати шляхи, як цікаво та зрозуміло донести Благу Звістку до дітей, як дати їм відчути, доторкнутися до Божої любові.

При Божому благословенні в цьому році в церкві вперше відбувся денний табір для дітей. Завдячуючи чудовій організації програми та посвяченим серцям служителів місії «Час Служити» та команді волонтерів із церкви, діти мали три дні наповнених веселими та розвиваючими іграми, розвитком творчих здібностей, знайомства з англійською мовою, співу. А найголовніше, що через служіння дорослих, дітлахи мали можливість відчути Божу любов та турботу до них, почути, що Бог, який створив Всесвіт, знає кожного з них, і хоче бути їхнім Другом.

Кожна дитина створена талановитою – за три дні у нас утворилася виставка чудових поробок, діти підготували сценку та пісню і під час недільного служіння в церкві приємно здивували батьків.

З нетерпінням чекаємо наступного року, щоб продовжити цю чудову традицію!