Що може бути краще для дітей у літку, аніж активний відпочинок на свіжому повітрі у колі чудових наставників, які навчать не лише ходити у гори та розпалювати багаття, але й донесуть до дитячих сердець Божу любов і зможуть розкрити в дитині особистість? Церква "Філадельфія" організувала поїздку для десяти дітей у табір поблизу Буковеля саме для такого відпочинку...

 

Речі спаковано, і з сумом (та масою приємних спогадів за плечима) діти разом з наставником Крістіною Сайковою чекають на потяг назад додому до Києва. Десять днів у дитячому літньому таборі в Карпатах пролетіли занадто швидко. Кожен день був наповнений веселощами, пригодами, новими знаннями та знайомствами.

     

Кожен день у таборі розпочинався з ранкової зарядки та смачного сніданку, а завершувався цікавою історією перед сном від одного з наставників. Наша команда, яка дала собі символічну назву "Оптиміст", цілий день проводила на свіжому повітрі разом з іншими учасниками і, незважаючи на майже щоденний дощ, настрій у них був пречудовий, адже вони - оптимісти!

 

 

Що діти люблять найбільше? Ігри! Тут їх було безліч: "Біфер", "Фруктовий сад", "Церква", "Вінні Пух" і т.д., і всі вони мали на меті не лише розважити дітлахів, але й зблизити їх, навчити грати у команді та вміти вболівати і підтримувати один одного.

 

 

 

 

Яскравою подією в таборі було шоу талантів. Наша команда представила номер "Ріпка" - казка на новий лад. Багато веселощів приніс також гавайський вечір, на якому діти познайомилися з традиціями Гавайських островів. Ще у таборі були уроки по вивченню Біблії та уроки англійської від американців.

 

 

 

 

Серед інших спогадів, які діти заберуть із собою на Київщину, були пісні, пікніки, вечірнє багаття та немале досягнення - підйом на гору Хом'як.

 

 

 

Дякуємо міжнародній благодійній організації "Час служити" за можливість оздоровити дітей фізично та духовно у своєму чудовому таборі. Сподіваємось на нові зустрічі наступного року!