Життя церкви

14 повідомлень для молоді

14 повідомлень для молоді
14.02.2019

Молодь щодня бореться за щось або проти чогось. І ця боротьба РЕАЛЬНА. Вона є і нікуди від неї не дітись. Та й не потрібно діватись. Потрібно просто ЗНАТИ, бо знання – сила. І церква має бути першою, хто зможе і ЗАХОЧЕ ці знання донести. До вашої уваги, 14 неРЕАЛЬНО важливих речей, які ми повинні сказати молоді сьогодні у їх надзвичайно РЕАЛЬНІЙ боротьбі у сфері сексуальності та стосунків.

Тест для підлітків

Тест для підлітків
13.02.2019

Мова любові – це той особливий спосіб спілкування, який дозволяє кожному зрозуміти, що його люблять, або ж допомагає правильно проявити любов до ближнього. Відомий спікер та письменник Ґері Чепмен виділяє 5 мов любові: слова підтримки, допомога, подарунки, час разом та фізичний дотик. Дайте цей тест своєму підлітку та визначте разом його/її мову любові. Це надзвичайно цікаво!

Тест для дітей

Тест для дітей
11.02.2019

Мова любові – це той особливий спосіб спілкування, який дозволяє кожному зрозуміти, що його люблять, або ж допомагає правильно проявити любов до ближнього. Відомий спікер та письменник Ґері Чепмен виділяє 5 мов любові: слова підтримки, допомога, подарунки, час разом та фізичний дотик. Пройдіть тест зі своєю дитиною та визначіть її мову любові. Це надзвичайно цікаво! 

Історія Авраама: відома і незрозуміла

Історія Авраама: відома і незрозуміла
04.02.2019

Пастор ц. Філадельфія, м. Ірпінь, Валерій Секісов ділиться своєю проповіддю, основаною на історії Авраама: «...На прикладі Авраама ми дізнаємось, як ключові для кожного поняття смислу життя, часу та успіху можуть і повинні бути переглянуті у світлі Священного Писання».