Життя церкви

Вечір для сімейних пар

Вечір для сімейних пар
19.02.2020

"Любов довготерпить, любов милосердствує, не заздрить, любов не величається, не надимається, не поводиться нечемно, не шукає тільки свого, не рветься до гніву, не думає лихого, не радіє з неправди, але тішиться правдою, усе зносить, вірить у все, сподівається всього, усе терпить! Ніколи любов не перестає!" (1 до коринтян 13:4-8).

Найшоколадніша сестринська зустріч

Найшоколадніша сестринська зустріч
04.02.2020

14 січня дівчата збиралися не як завжди. Захотілося не лише спілкуватись, але й творити щось разом. Chocolate chip cookies (шоколадне печиво) стало тим самим спільним творінням. Неймовірно смачно, по-сестринськи тепло і як завжди весело! Вистачило всім забрати пакуночки з печивом додому, адже випекли близько 100 штук! Коричневий цукор, ваніль, шоколад...ці смаки перевершила хіба карамельна кава. Сестри вміють зустрічатись :) Слава Богу за дім, за бажання і за благословенну атмосферу!

Про нас за 30 секунд. Відео

Про нас за 30 секунд. Відео
02.12.2019

Ми - Ірпінська християнська церква «Філадельфія». Ми любимо Бога і людей. Ми цінуємо спілкування з друзями та раді новим знайомствам. Ми - церква, де тобі раді! Молодь, діти, сім'ї, люди старшого віку - чекаємо всіх!

Вистава

Вистава
01.12.2019

Музична вистава «Портрет на Різдво» 

Різдвяний мюзикл про дівчину, яка не звикла нічого очікувати від Різдва, бо для неї це мила казка, яку ми передаємо із покоління в покоління, щоб підвищити продажі в холодну пору року, бо як ще пережити сіру зиму? Чи є сенс її переконувати?