Життя церкви

Благодійний ярмарок 2016

Благодійний ярмарок 2016
02.05.2016

«Побожність же, чиста й непорочна перед Богом і Отцем, виявляється в піклуванні про вдів та сиріт, які знаходяться в скруті, та у збереженні себе самого у чистоті від лихого світу». (Якова 1:27)

Христос воскрес — воістину воскрес!

Христос воскрес — воістину воскрес!
01.05.2016

Саме так ми вітаємо один одного під час одного з найбільших християнських свят — Пасхи або воскресіння Господнього.  Це свято охоплює все наше життя: Христос помер за мій гріх, тому Бог пробачає моє минуле; Він воскрес, тому  і живе зі мною сьогодні; Ісус  дав нам спасіння, тому у мене є майбутнє.

Воскресіння Христове: очікування vs реальність

Воскресіння Христове: очікування vs реальність
30.04.2016

Щороку, серед яскравого цвітіння та свіжих зелених фарб весни, ми зустрічаємо свято Пасхи, або Воскресіння Христового. Спогади дитинства приносять відчуття очікування, це були дні, коли готували особливі страви, прибирали дім, таким чином, готуючись до чогось особливого. Святкове вітання, час, коли сім`я збиралась разом – стійкі асоціації Великодня. Дитяча свідомість не вирізняла форми і суті. Словами одного хлопчика з книги Клайва С. Льюїса: «Крашанки пофарбували – Христос Воскрес!», так точно описаний цей настрій.

Тайные и явные

Тайные и явные
29.04.2016

Иисуса предал Его же ученик, после чего Христа арестовали и повели на казнь. Ученики в смятении разбежались. Иисуса казнили. За Его телом пришел тайный ученик Иосиф, и похоронил Его вместе с другим тайным учеником—Никодимом. Этот момент всегда мне казался интересным и особенным. Те, кто клялись всегда оставаться верными, покинули, а те, кто всегда боялись, наоборот пришли. Смерть Христа — время, когда явные стали тайными, а тайные явными.