Життя церкви

«Дух Господа Бога на мне, ибо Он помазал меня...»

«Дух Господа Бога на мне, ибо Он помазал меня...»
29.05.2017

27 мая в церкви "Филадельфия", г. Ирпень, прошла праздничная встреча для женщин, посвященная празднику Троицы. Встреча прошла под слоганом, взятом из Книги Исаии 61:1 «Дух Господа Бога на мне, ибо Он помазал меня».

Час служити

Час служити
23.05.2017

«Міжнародний благодійний фонд «Час служити» - це благодійна організація, керівниками якої є Андрій та Тетяна Шпигунови - члени церкви «Філадельфія». БО «Час служити» була зареєстрована в 2014р на Київщині.

Метою організації є надання гуманітарної допомоги та підтримки соціально незахищеним верствам населення, а саме дітям, дітям-сиротам, малозабезпеченим та багатодітним сім’ям, а також людям з інвалідністю.

Благодійний ярмарок 2017

Благодійний ярмарок 2017
19.04.2017

17 квітня на території церкви Філадельфія, м Ірпінь, відбувся 3й благодійний пасхальний ярмарок, в результаті якого було зібрано 12,500 грн. Кошти були передані благодійній організації «Час служити», які вже влітку відправлять дітей з інтернату, що в Старій Збур’ївці на Херсонщині, до літнього табору в Карпатах.

День США в 'Piece Of Cake'

День США в 'Piece Of Cake'
21.03.2017

Урок - це весело. Урок - це взаємодія. Урок - це практичні знання. Урок, в кінці кінців, це позитивний досвід, який залишає приємний присмак надовго, а, можливо, й на ціле життя. Саме такими бачать занняття вчителі англійського клубу "Piece Of Cake". 19.03 в клубі пройшов День США, на якому діти поринули в атмосферу цієї країни - географія, історія, культура, спорт, розваги, кухня тощо.