Життя церкви

Арт-терапія з Веронікою Чепель

Арт-терапія з Веронікою Чепель
29.01.2018

Раз на місяць, наші клуби проводять арт-терапію для дітей за участі художниці і фотографа Вероніки Чепель.

Випікання різдвяних кексів

Випікання різдвяних кексів
15.01.2018

6 січня жіноча половина церкви Філадельфія зібралась у домі Батурських для сумісного випікання подарункових різдвяних кексів, якими наступного дня церква благословила кожну сім'ю на двох святкових служіннях. Прекрасний час разом, з музикою, співами, сміхом та чаюванням. "Церква, де тобі раді"...

Різдвяний настрій в багатодітні сім'ї

Різдвяний настрій в багатодітні сім'ї
28.12.2017

Цього року церква Філадельфія відвідала п’ять багатодітних сімей у рамках Різдвяної акції милосердя. Кожна дитина та її батьки отримали подарункову коробку, наповнену одягом, іграшками, канцелярією, косметичними засобами, цукерками тощо. Також, кожній сім'ї дістався домашній пиріг та багато благословінь на це Різдво та рік попереду. Дякуємо усім за прекрасне спілкування!

Поза кадром "Вірю у Різдво я"

Поза кадром "Вірю у Різдво я"
26.12.2017

24 грудня відбулась прем'єра дитячого різдвяного кліпу "Вірю у Різдво я". В цій, свого роду, музичній привітальній листівці до Різдва від церкви Філадельфія, взяли участь 5 діток-учасників дитячого музичного клубу "ФаСоль", що діє при церкві уже третій рік. З маленькими клубівцями заспівала Кристина Сайкова - вчитель клубу та студентка магістратури Національної Академії Керівних Кадрів Культури і Мистецтв за спеціальністю Академічний спів.