Життя церкви

YouthTalk. Випуск №1

YouthTalk. Випуск №1
16.10.2018

Голос християнської молоді сьогодні надзвичайно важливий. Це майбутнє церкви та держави. В нашому циклі YouthTalk ми відзняли інтерв'ю з двома дівчатами та двома хлопцями, християнами, які поділились своїми думками та досвідом у відповідях на 5 простих запитань. Питання різні, відповіді тим паче, проте фундамент спільний - Ісус.

Дитяче служіння - клуби

Дитяче служіння - клуби
10.10.2018

Все почалсь в 2015 році з мрії... А згодом два вчителі-волонтери організували для близько десятка дітей англійський та музичний клуби, де в малят була можливість не лише слухати, але й брати активну участь у вивченні музичних інструментів та англійських слів. Ентузіазм вчителів передавався як дітям, так і їх батькам, і разом вони всі провели не один вечір. Зараз клубам церкви Філадельфія вже йде четвертий рік. Команда виросла до дев'яти людей, а кількість дітей - до 25!

До Дня тата...

До Дня тата...
08.10.2018

Відеопривітання для татусів від наших діток.

Церковний ретрит 2018

Церковний ретрит 2018
04.10.2018

П'ятий за рахунком ретрит церкви Філадельфія відбувся цього року для лідерів та служителів церкви в заміському комплексі "Зелена Буча", що поблизу Ірпеня. Тема ретриту - "Сучасні виклики церкви" - була розкрита пастором церкви Валерієм Секісовим, а також доповнена чудовими спікерам: Денисом Кондюком та Анаталієм Козачком.