Життя церкви

Різдвяне свято для дітей

Різдвяне свято для дітей
06.01.2016

5-го січня церква Філадельфія приймала в своїх стінах особливих гостей – діточок! Саме для них було влаштоване святкування Різдва Христового. Більше 50 дітей почули про справжнє значення Різдва і його Іменинника – Ісуса.

Сімейний вечір творчості

Сімейний вечір творчості
28.12.2015

27 грудня церква "Філадельфія" вперше огранізувала передріздвяний вечір творчості для сімей, де батьки разом з дітьми провели чудовий час за спільним створенням новорічного віночку та свічки, а також послухали коротку презентацію про сімейні цінності та насолодились виступом дітлахів з піснею "Тиха ніч".

Жіноча конференція "Ти - Божа перлина"

Жіноча конференція "Ти - Божа перлина"
03.12.2015

28 листопада церква Філадельфія, за ініціативи та під керівництвом Рити Анатоліївни Федорчук, організувала жіночу конференцію під гаслом "Ти - Божа перлина". Понад 40 учасниць мали змогу поринути в атмосферу жіночності, любові, спілкування та Божої присутності.

День Подяки

День Подяки
17.11.2015

15-го листопада Ірпінська християнська церква Філадельфія святкувала День Подяки Господу. Члени та гості церкви вкотре мали нагоду прославити Бога в піснях та молитвах за Його милість та любов, а також подякувати Ісусу за Його великий дар спасіння і за щоденні благословіння, які Він нам посилає.